Bioresonantie/Kleurentherapie

Kleurentherapie/Bioresonantietherapie

 

Sinds eind 1993 is er veel aandacht voor een geneesmethode die volledig nieuw is, de kleur-bioresonantietherapie. Deze therapie is afkomstig van dr. L Liley, een arts uit Nieuw Zeeland, en is toegepast en verbeterd door A.D. Brooker, een natuurkundige.

Deze therapie sloeg zo aan in Nieuw-Zeeland, dat zij nu internationale bekendheid heeft. Opmerkelijke genezingen bracht Nederlandse therapeuten ertoe, na een opleiding, deze methode over te nemen.

Vanaf 1995 werk ik dan ook intensief samen met Nieuw-Zeeland en ben daardoor ook in het bezit van een officieel certificaat en originele kleuren vanuit Nieuw-Zeeland.

De therapie gaat uit van het gegeven dat alles om ons heen een bepaalde eigen trillingsfrequentie heeft. Zo hebben virussen, bacteriën, bacillen en andere ziekteverwekkers (micro-organismen) ook allemaal hun eigen trillingsfrequentie.

Met behulp van het kleurenboek en speciale instrumenten wordt er gezocht naar de kleurenfrequentie die overeenkomt met de bacterie, schimmel of virus waar de patiënt mee is ‘besmet’. Er kan dan een behandelingsplan gemaakt worden. Voor een optimaal resultaat is het een voorwaarde dat de patiënt de behandeling volledig afmaakt.

Dr. Brooker heeft in de loop der jaren tal van kleuren ontwikkeld. Deze kleuren bestaan meestal uit zijde en katoendraden. Ze moeten een specifieke kleur en lengte hebben en zijn er ook in combinaties van verschillende kleuren.

Tijdens de behandeling wordt de kleur die overeenkomt met de frequentie van de microbe teruggevoerd in het lichaam met behulp van een radio-draaggolf. De patiënt is hiervoor direct verbonden met de kleur die men aan het kastje bevestigd.

Dit kleurenkastje ( bioresonantiekastje ) is een apparaat wat  hoge frequente radiogolven voortbrengt. Dit kastje is in staat om samen met de ontwikkelde kleur een zelfde trilling voort te brengen als de unieke trilling van de micro-organismen, waardoor deze geneutraliseerd kunnen worden. Het lichaam kan dan zelf weer weerstand opbouwen. Het principe is dus een exacte match van de kleur met de ziekteverwekker waarbij de radiogolven de transporteur zijn en er een resonantie optreedt met het infectieuze agens en deze onschadelijk wordt gemaakt.  Uitgebreide uitleg over het gebruik hoort daar natuurlijk bij. Per behandeling wordt steeds met één kleur gewerkt.